Nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė „Darnu group“ skelbia plečianti veiklos sritis ir investuojanti į naują sporto klubų tinklą „RE.FORMATAS“. Planuojama, kad pirmasis įmonės sporto klubas duris atvers kitų metų sausį sostinės J. Jasinskio gatvėje įsikūrusiame „Verslo trikampyje“.

„RE.FORMATAS“ išsiskirs modernaus industrinio stiliaus interjeru, kitokiu požiūriu į sportuojantį žmogų ir klube dirbančius specialistus“, – pranešime spaudai teigia Sigita Survilaitė-Mekionienė, UAB „Darnu group“ generalinė direktorė.

Pasak jos, sprendimą investuoti į sporto klubus padiktavo noras užpildyti dar ribotą verslo nišą ir besikeičiantys miestiečių poreikiai.

„Sporto industrija mums nėra svetima – jau daugiau nei 16 metų „Darnu group“ holdingo įmonės administruoja teniso, badmintono, skvošo aikšteles, valdo įvairias sporto ir sveikatingumo veiklai skirtas patalpas. Žinome, kad sveikas gyvenimo būdas, aktyvus laisvalaikis tampa vis svarbesni visuomenei. Taip pat pastebime, kad laikas šiandien yra viena iš didžiausių vertybių miesto žmogui. Todėl nusprendėme atidaryti sporto klubus, kuriems vietas renkamės netoli darbo arba namų“, – teigia vadovė.Šiuo metu bendrovės planuose – trys sporto klubai, visi jie pradės veikti kitais metais. Dėl tolimesnės tinklo plėtros bus sprendžiama kitąmet.

Apie koncepciją

Į pirmąjį 1.684 kv.m ploto „RE.FORMATO“ sporto klubą bendrovė investuoja 1,5 mln. Eur.

Ponios Survilaitės-Mekionienės teigimu, naujojo sporto klubų tinklo koncepcija atitiks pasaulines tendencijas.

„Analizuodami sporto klubus Lietuvoje supratome, kad daugelis jų orientuojasi į ekonomiškumą ir inventorių, tačiau esu tikra, jog šiuolaikiniam žmogui to nepakanka. Aukščiausio lygio sportinė įranga yra būtinybė, o ne išskirtinumas, todėl pasiūlysime rinkai naujos koncepcijos sporto klubų tinklą“, – sako p. Survilaitė-Mekionienė. Daugiau detalių apie būsimo sporto klubo koncepciją kol kas neatskleidžiama.

Sporto klubų tinklui vadovaus Ramūnas Grušas, dabartinis „Darnu group“ sporto veiklų vadovas, UAB „Teniso pasaulis“ direktorius ir Lietuvos teniso sąjungos prezidentas.

Žengs į naujas rinkas

Šiuo metu „Darnu group“ jungia daugiau nei 20 gyvenamojo ir komercinio nekilnojamojo turto veikla užsiimančių įmonių, administruoja viešbučius, sporto ir sveikatinimo įstaigas, plėtoja kitus projektus.

„Sporto klubų tinklas papildys sparčiai augančią įmonių grupę nauja verslo kryptimi. Nekilnojamojo turto projektų vystymas ir toliau išliks mūsų prioritetu, tačiau turime ambicijų netolimoje ateityje dar labiau išplėsti veiklos sritis ir žengti į naujas rinkas“, – pabrėžia p. Survilaitė-Mekionienė.Pernai bendrovės apyvarta siekė 52,5 mln. Eur, o valdomo investicinio turto vertė – 169 mln. Eur.